Uncategorized

Download Samsung Galaxy A8 2018 Stock Wallpapers

Samsung heeft dit jaar onlangs de Galaxy A -vlaggenschip -smartphone gelanceerd die is genoemd als de Galaxy A8 2017. We beginnen echter al de lekken over de Galaxy te krijgen van Samsung die zal worden gelanceerd in 2018. Wat het ontwerp van de Galaxy A8 2018 betreft, hebben we geweten dat de smartphone een edge-to-edge ontwerp zal hebben vergelijkbaar met de Galaxy S8. Ook bevindt de vingerafdruk zich op de achterkant onder de cameramodule en niet zoals de vingerafdruksensor van de Galaxy S8 naast de camera.

Over de gelekte specificaties van de Galaxy A8 2018 gesproken, hebben we geweten dat de smartphone wordt geleverd met een super AMOLED Infinity-display met full-HD+ resolutie en de weergavegrootte naar verwachting tussen 5,5-inch tot 6-inch ligt. Ook wordt de smartphone aangedreven door Octa-Core Exynos 7885-processor met maximaal 6 GB RAM en 64 GB interne opslag.

Afgezien daarvan is het ook bekend dat de Galaxy A8 2018 van Samsung zal worden geleverd met een dubbele camera die aan de voorkant is ingesteld in plaats van de achterkant. Ook wordt de smartphone gelanceerd met Android 7.1 Nougat of Android 8.0 Oreo

Samsung Galaxy A8 2018 Stock Wallpapers

Samsung is helemaal klaar om de opvolger uit te brengen van de Galaxy A8 2017 die eerder dit jaar werd gelanceerd, die zal worden genoemd als de Galaxy A8 2018. Deze smartphone is helemaal klaar om een ​​nieuw ontwerp te komen, samen met een Infinity Display zoals te zien op de Galaxy S8 en de Galaxy Note 8 dit jaar. Nu wordt de smartphone volgend jaar gelanceerd, maar de wallpapers op de smartphone die ook bekend staat als de stock wallpapers zijn al beschikbaar voor ons en we hebben ze met u gedeeld om hieronder te downloaden

Nu zijn er 9 wallpapers die momenteel voor ons beschikbaar zijn vanaf de Galaxy A8 2018 en we kunnen aannemen dat dit alle wallpapers zijn die op de smartphone worden opgenomen zodra deze volgend jaar wordt gelanceerd. Over de wallpapers gesproken, ze zijn beschikbaar in 18: 9 beeldverhouding en Full HD+ resolutie (2220 x 2220 px).

Wat betreft het krijgen van de wallpapers, kunt u deze wallpapers downloaden en op uw smartphone toepassen door ze op uw apparaat op te slaan. Nu hebben we ook alle wallpapers gebundeld in een zip -bestand dat is opgenomen in het gedeelte Downloadlinks hieronder dat alle achtergronden van de Samsung Galaxy A8 2018 in de oorspronkelijke kwaliteit bevat.

Download links

Samsung-Galaxy-A8-2018-Stock-WallPapers.zip | Spiegel

Dit vind je misschien ook leuk:

Huawei Honor V10 Stock Wallpapers

HTC U11 Plus Stock Wallpapers (QHD)

Asus Zenfone 4 Max plus stock wallpapers

Huawei P10 en P10 plus stock wallpapers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *