Uncategorized

TWRP 2.8.7.2 op Nexus 6p ondersteunt nu decodering [gids]

Het team wint genezende functieontwerpers hebben een nieuwe versie van hun TWRP uitgebracht voor de Nexus 6P. De nieuwe ontwikkelt de UserData meteen van het herstel. Google codeert standaard de Android -softwaretoepassing als een privacymaatregel. Met voorlopige builds konden TWRP -terugvorderingen geen decodering bereiken voor de nieuwste Nexus -gadgets zoals 6p. Met de onvermoeibare inspanningen van de ontwikkelaars is het nu echter mogelijk.

Aangezien de ondersteuning voor decodering is ingeschakeld, is TWRP u tijdig voor een wachtwoord als het apparaat het nodig heeft om opnieuw op te starten. Aan de andere kant zal het herstel uw apparaat onmiddellijk decoderen met behulp van het “Default_Password”, net als de typische bewerking van Android, zonder aan te vragen.

Dit is een geweldig nieuws voor alle Android -flitsen en modders die willen genieten van de stockfirmware op zijn beste met een aangepast herstel intact. Hier is een tutorial die u zal helpen het nieuwste TWRP 2.8.7.2 -herstel op uw systeem te laten flitsen.

We hebben ook de nieuwste Supersu V2.56 -bundel vermeld die OTA -vriendelijk is. Dit betekent dat u uw Nexus -gadget kunt rooten en toch de officiële OTA -updates van Google kunt krijgen. Het is echter in een experimenteel stadium en je moet er voorzichtig over zijn. We raden u aan naar de ontwerppagina van downloadsectie te gaan voordat u verder gaat.

Deze tutorial is bedoeld voor degenen die een ongewijzigd systeem hebben. Als u al TWRP hebt geïnstalleerd en roottoegang hebt, stelt u de TWRP in met Flashify of vanuit het herstel zelf.

Waarschuwing: garantie kan ruimte zijn als u TWRP op uw apparaat root of TWRP instelt. Wij bij DroidViews zijn niet aansprakelijk voor elk type schade aan uw gadget. We zullen niet verantwoordelijk worden gehouden als u uw apparaat hebt gemonteerd. De discretie van de lezer wordt geadviseerd.

Back -up -apps en gegevens
Hoewel dit proces mogelijk geen type van uw gegevens wist, wordt een back -up zeer aanbevolen. Het ontgrendelen van bootloader zal echter apps en gegevens elimineren. Wanneer u een aangepaste genezing zoals TWRP instelt, zorg er dan voor dat u een back -up maakt van uw systeem, gegevens, enz. Van het herstel. Het zal nuttig zijn in de situatie dat er iets misgaat.

Downloads

Hier is een aangepaste opstartfoto die u zal helpen om TWRP in te stellen en root -winst toegang te krijgen zonder enig type complicaties. Vermeld is de nieuwste TWRP -build.

Gemodificeerde opstartafbeelding – Downloaden | Bestand: Angler-mdb08k-boot.zip (9,48 MB)

TWRP Healing – Downloaden | Bestand: TWRP-2.8.7.2-Angler.img (16.4 MB)

Supersu v2.52 – Downloaden | (Bestand: Beta-Supersu-v2.52.zip)

Hoe TWRP 2.8.7.2 op te stellen op Nexus 6p

Deze procedure ontgrendelt de bootloader, flasht een aangepaste opstartafbeelding, stelt TWRP -genezing in en root vervolgens uw apparaat. Ontgrendelde bootloader is nodig om een ​​gewijzigde opstartfoto in te stellen en een aangepast herstel van de configuratie. Met aangepast herstel kunt u echter aangepaste bundels flashen, bijvoorbeeld de Supersu -gegevens om uw apparaat te rooten. Als u uw bootloader al hebt ontgrendeld, vermijd deze dan.

Voorwaarden

Ontgrendelde bootloader is nodig om een ​​aangepaste genezing zoals TWRP op uw apparaat in te stellen. We gaan met het proces bij het naleven van tutorial.

Stel ADB in evenals fastboot op uw computer. U kunt hier de volledige Android SDK downloaden of vanaf hier het snelle ADB en FastBoot -installatieprogramma krijgen. Klik hier voor Mac of Linux OS.

Installeer Nexus USB -stuurprogramma’s op uw computer.

Open instellingen> Keuzes voor designers en staat USB -foutopsporing op uw apparaat toe.

Ga naar designer keuzes en staat OEM -ontgrendeling toe. Dit is belangrijk.

Installatie instructies

Zorg ervoor dat u de opstartafbeelding-, herstel- en geschikte Supersu -zip -bestanden hebt gedownload. Breng ze nu over naar uw pc. Loceer de Supersu -bundelgegevens in de interieuropslag van uw apparaat.

Zorg ervoor dat u Configuration ADB en FastBoot op uw pc hebt. Accepteer ook altijd inschakelen vanaf deze computer wanneer u de gadget voor het eerst aansluit om USB -foutopsporing mogelijk te maken.

Schakel nu uw gadget uit en stop deze van uw pc.

Start op in de bootloader- of fastboot -modus. Om dit te doen, drukt u en houd het volume evenals de aan / uit-knop tegelijkertijd gedurende 5-6 seconden vast. Wanneer u het bootloader -scherm ziet, sluit u uw gadget aan op de pc met behulp van een USB -kabel. (Kies FastBoot als keuze beschikbaar is) U kunt eveneens de naleving van de code aan de code, terwijl u wordt gekoppeld aan de pc, om in de bootloader op te starten.

ADB opnieuw opstarten Bootloader

Navigeer naar de plaats waar u de opstartfoto en herstelbestanden hebt geplaatst en extraheren om gegevens te krijgen met .img -bestand. Hernoem de opstart en genezende gegevens tot een eenvoudige, zoals m-boot.img en respectievelijk TWRP.img alleen voor uw gemak.

Terwijl de map met opstart- en herstelbestand wordt geopend, houdt u de schuiftoets op uw toetsenbord en klikt u met de rechtermuisknop op een leeg gebied en kiest u de keuze van “Opdracht venster openen” om een ​​opdracht tijdig venster te introduceren.

Typ nu het naleving van in het commando tijdig om te inspecteren als fastboot werk isnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *