Uncategorized

Apple lanceert ‘Made for Apple Watch’ Bands-programma voor derden

Apple heeft vandaag zijn ‘Made for Apple Watch’ -programma aangekondigd, waardoor derden de duim omhoog hebben om bands te maken en te verkopen voor de nieuwe draagbare.

Met de Apple geniet nog steeds in de korte voorraad en extra geniet van bands die nauwelijks beginnen te verzenden, hebben veel gewezen op het gebrek aan beschikbaarheid van sommige bands als reden om horloges langzaam te zijn om voor de deur van mensen aan te komen. Zeker, sommige combinaties van geniet en band bewijzen minder snel te verzenden dan andere.

Apple heeft een groot probleem gemaakt van het feit dat Apple geniet van bands naar believen kan worden ingeruild, maar met Apple’s eigen first-party bands die een beetje zijn aan de dure kant De horizon, en hopelijk ook met de zegen van Apple. Vandaag arriveerde die zegen, waarbij Apple de deur opendeed voor derden om te beginnen met het produceren en verkopen van bands die specifiek zijn gemaakt voor Apple Watch.

Als onderdeel van het nieuwe programma ‘Made for Apple Watch’ heeft Apple specificaties en richtlijnen gepubliceerd waaraan bedrijven zich moeten houden bij het maken van bands als ze Apple’s goedkeuring willen, net als het ‘Made for iPod’ -programma van weleer. Apple zal ook lippen beschikbaar stellen als onderdeel van het programma, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk is om hun eigen bands aan het installatiesysteem van Apple Watch te bevestigen. Verwacht met metalen bevestigingen die verbinding maken met de Apple, geniet van zichzelf, waardoor lederen banden er bijvoorbeeld aan kunnen worden bevestigd.

Er is nog geen woord wanneer bands zullen beginnen te druppelen van Apple of zijn partners, en er wordt even weinig gezegd over die connectiviteitspoort die ook verborgen is onder een flap op elke Apple Watch. Degenen die hopen op vreemde en geweldige bands die verbinding maken met die poort, moeten misschien nog wat langer wachten.

(Bron: Apple)

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *