Uncategorized

Tech Deals: $ 85 Apple Pencil, $ 35 Final Fantasy XV, App-gecontroleerde mini-drone voor $ 23, meer

Wat innovatie betreft, we hebben een absolute traktatie voor u in petto met de deals van vandaag, met daadwerkelijk deal-na -deal van must-have hardware. Evenals dat als dat niet groot genoeg was, worden de aangegeven aanbiedingen eveneens in kosten verlaagd om u de best mogelijke prijs te geven.

Laten we beginnen, laten we de mogelijkheid nemen om een ​​gereduceerd Apple -potlood te pakken voor die iPad Pro van u. Als je deze Apple-merkstylus nog niet hebt gekregen, zou dit je moeten dwingen.

Er is een universele Air-Vent-installatie om uw smartphone in het voertuig te houden voor een eenvoudige $ 8. Er is ook een app-gecontroleerde mini-drone uit Aukey voor slechts $ 23. De VR View-Master met de Batman-set voor $ 16 is iets waar de jongere in je met beide handen wilt pakken, maar als je op zoek bent naar actie, een beetje meeslepender en dynamischer, is er het Final Fantasy XV-spel voor beide De Xbox One evenals PS4.

Zoals altijd, zorg ervoor dat u snel handelt om het product van uw optie uit de lijst hier te pakken, omdat deze aanbiedingen meestal tijdgevoelig zijn en onder voorraad niveaus zijn. Geniet van de besparingen!

Anker voertuig Air Vent Magnetic Universal Smartphone Holder ($ 8 met promotiecode, meestal $ 29,99)

Een zware monetaire investering in een prachtige nieuwe smartphone zal waarschijnlijk betekenen dat u op zoek wilt naar methoden om het zowel risicovrij als uit de weg te houden. Een situatie erop zetten is één ding, maar hoe zit het met wanneer u in een voertuig reist? Dat is waar Anker binnenkomt met deze Air Mounted smartphonehouder die is ontworpen voor de iPhone van Apple, naast andere toonaangevende smartphonemodellen.

U kunt de installatie pakken voor een beetje AS $ 8 met behulp van het naleven van de promotiecode bij het afrekenen: 7M2LKO2P.

Koop: Anker voertuig Air Vent Magnetic Universal Smartphone Holder van Amazon: $ 8 | Oorspronkelijke prijs: $ 30

Apple Pencil voor iPad Pro ($ 85,83, meestal $ 99)

Als u een iPad Pro bezit, en een fan bent van eenvoudige invoer met old-school componerende werktuigen, dan is het Apple-potlood absoluut wat u nodig hebt. Het lijkt misschien geen aantrekkelijke propositie bij de volledige prijs, maar hoe zit het met een disconteringsvoet van 13% die eraan werd gebruikt? Ja, dat klopt, dingen beginnen behoorlijk aantrekkelijk te worden wanneer je begint met het beperken van Apple -producten en accessoires. Pak het nu terwijl het voor deze prijs is.

Koop: Apple Pencil voor iPad Pro van Amazon: $ 85.83 | Oorspronkelijke prijs: $ 99

Final Fantasy XV voor Xbox One & PlayStation 4 ($ 34,99, meestal $ 59,99)

Final Fantasy is uiteindelijk uit de oudere turn-based ervaring gestapt en in de opwindende wereld van non-stop actie en avontuur. De personages zijn niet alleen diverser en in staat zijn tot fantastische interacties, maar het spel maakt ook de kracht en de mogelijkheden van hedendaagse console -hardware volledig uit om een ​​echt opmerkelijke game -ervaring te bieden voor zowel Xbox One als Sony’s PlayStation 4.

Koop: Final Fantasy XV voor Xbox One & PlayStation 4 van Amazon: $ 34,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 60

Aukey app-gecontroleerde mini-drone ($ 23 met promotiecode, meestal $ 29,99)

De helft van het plezier van het gebruik van een miniatuurdrone test jezelf om te zien of je de bedieningselementen kunt achterhalen en autoriteit over het vliegende apparaat kunt behouden. Het wordt nog leuker wanneer je de waarheid toevoegt dat het echt wordt beheerd via een bijbehorende applicatie direct op je smartphone. Alsof dat niet leuk genoeg was, is er ook de waarheid dat het super lichtgewicht is en extreme behendigheid biedt, naast 3 snelheidskeuzes, afhankelijk van uw niveaus van luchtvaartverdagen.

Grijp het voor slechts $ 23 met behulp van het naleven van de promotiecode bij het afrekenen: AUKEYUAV.

Koop: Aukey Mini Drone met appbeheer van Amazon: $ 23 | Oorspronkelijke prijs: $ 30

View-Master Batman: The Animated Series Online Truth Pack ($ 16,35, meestal $ 44,99)

Wat kan mogelijk veel beter zijn dan een online waarheidshoofdenset versierd met het verbluffende en extreem iconische Batman -logo? Welnu, de headset met een bijbehorende Batman -animatieserie om samen te gaan. Heb je ooit geloofd over hoe een Batman in online waarheidservaring er zo goed uit zou zien als je zou voelen? Welnu, nu kun je uiten voor centen.

Koop: View-Master Batman: The Animated Series Online Truth Pack van Amazon: $ 16.35 | Oorspronkelijke prijs: $ 45

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *