Digital Electronics

Apple lanceert speciale App Store -aanbevelingen voor alternatieven voor iOS 6 Maps App

Tim Cook’s Open Letter, eerder in verontschuldiging gepubliceerd aan het publiek voor de tekortkomingen van Apple met de nieuwe Maps -app van iOS 6, was zeker verplicht om de te kalmeren Storm die de afgelopen tien dagen heeft opgebouwd. De brief zelf was niet bijzonder verrassend, maar de beslissing van Cook en Apple om andere, rivaliserende apps aan te bevelen voor iPhone-, iPad- en iPod Touch -gebruikers om te gebruiken tot iOS -kaarten zijn opgelost, was een beetje een wenkbrauwverhoger; En nu weerspiegelt de App Store die aanbevelingen van de CEO van het bedrijf.

Naast het gewoon vasthouden van zijn handen, is Apple het hele varken gegaan, en voor de velen die de open brief hebben gemist, bevat de App Store nu een eigen gedeelte van aanbevolen mapping -apps, getiteld “Kaarten vinden voor uw iPhone.” Ironisch genoeg lijkt het vinden van een alternatief veel gemakkelijker dan sommigen vinden om Pois te vinden op Apple’s Maps-aanbod, en met zoveel pre-IOS 6-hype over de 3D- en turn-by-turn-mogelijkheden van Apple’s eerste mainstream map service, dit is niet hoe het zou moeten zijn.

Onder de apps die door Apple zijn aangeprezen als geschikt voor de ongedefinieerde tussentijdse periode tussen nu en wanneer kaarten voor iOS worden opgelost, zijn Waze Social GPS, FoveVerMap en Bing krijgen Methere. Omdat Apple en Microsoft sinds de late jaren zeventig de felste van rivalen zijn geweest, werd Cook’s vermelding van Bing in zijn brief gezien als een teken van hoe verloren Apple zich bevindt in de grote, slechte wereld van mapping, en scoort nu iOS -apparaatgebruikers gebruikt de software van Microsoft tijdens het reizen.

Persoonlijk zou ik aanraden om de webgebaseerde service van Google te gebruiken. U kunt er een bladwijzerpictogram van opslaan op uw startscherm, en Google, gebaseerd op Mountain View, heeft al beloofd dat de Web-app van Maps de komende weken een aantal upgrades krijgt. Inderdaad, iOS 6-gebruikers zijn gewend geraakt aan het gebruik van het aanbod van Google in de loop der jaren, en Apple had niet zo wanhopig geweest om zijn Android-makende rivaal te dumpen, deze huidige puinhoop is misschien nooit in de eerste plaats tot stand gekomen.

Apple’s kaarteninspanningen zijn in dakken, maar Google gaat van kracht naar kracht, en wanneer Google eindelijk kaarten terugbrengt naar iOS via de App Store, denk je dat het spel kan zijn voor Apple’s eigen inspanningen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *