Uncategorized

7 miljoen dropbox -gebruikersnamen en wachtwoorden zijn gelekt, wijzigt uw wachtwoord nu het beste

in wat misschien de dunne rand van de wig is, een Reddit -thread is opgedoken waarin wordt verklaard dat bezoekers talloze dropbox -referenties zullen ontdekken, Een groot aantal van de personen van het opslagbedrijf op het internet dat mogelijk breed beschikbaar is om hun accounts in gevaar te brengen.

De thread, die linkt naar vier private Pastebin -gegevens zogenaamd beladen met de gebruikersnamen en wachtwoorden, bevat ook een bericht waarin staat dat de paar honderd gelekte referenties slechts het begin zijn, met maar liefst 7.000.000 accounts zijn aangetast. Het ontdekken van de rest is duidelijk gewoon een gemakkelijke situatie van het begrijpen van de beste bladerterm.

Hier is nog een aantal gehackte dropbox -accounts van de enorme hack van 7.000.000 accounts. Blader gewoon op [Redacted] voor de term Dropbox Hack om nog veel meer te zien.

Op dit punt raden we u aan om direct naar Dropbox te gaan en uw wachtwoorden te wijzigen voor het geval dat, en terwijl u er bent, zou het geen kwaad om twee-factor-authenticatie aan te zetten als het nog niet is ingeschakeld . Ga in feite net zo goed en draai tweefactor-authenticatie op voor elk type service dat u gebruikt die dit ondersteunt. Doe dat nu. We wachten op u om terug te vinden.

Dropbox heeft snel afgewezen dat elk type hack van zijn servers plaatsvond, evenals dat de meeste inloggegevens die worden uitgeschakeld al zijn uitgeschakeld, waarbij Dropbox e -mails naar getroffen individuen maanden geleden heeft gestuurd. Het lijkt tenminste volgens Dropbox dat de zwakke link in zijn veiligheid en beveiliging echt een van de vele services van derden was die we onze dropbox-gebruikersnamen en wachtwoorden op dagelijkse basis bieden.

Dropbox is niet gehackt. Deze gebruikersnamen en wachtwoorden werden helaas gestolen van andere services en werden gebruikt in pogingen om in te loggen op Dropbox -accounts. We hadden eerder deze aanvallen gedetecteerd en de grote meerderheid van de gepubliceerde wachtwoorden zijn al lang verlopen. Alle andere blijvende wachtwoorden zijn ook verlopen.

Ongeacht de bron van het incident, of wie het te wijten is, deze recente gebeurtenissen benadrukt niet alleen de vereiste voor sterke wachtwoorden, maar ook om ze op een routinematige basis te wijzigen. Als deze referenties zeker lang geleden zijn aangetast, zouden routinematige wachtwoordaanpassingen de impact verminderen. We begrijpen dat niemand geniet van het wijzigen van wachtwoorden, maar het doen voordat een dergelijk evenement de locatie nodig heeft, moet veel leuker zijn dan het na één te doen.

Misschien wil je ook inspecteren:

Hoe u tweestaps verificatie kunt toestaan ​​voor Apple ID / iTunes / iCloud

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *