Digital Electronics

5 methoden om een ​​koptelefoon te gebruiken met iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Hier zijn 5 methoden die u verschillende soorten hoofdtelefoons of oortelefoons kunt gebruiken met iPhone 7 en iPhone 7 Plus, inclusief die met 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting .

Apple heeft misschien de sterke (“moed”) stap genomen om de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting te verminderen van de onlangs onthulde iPhone 7 en iPhone 7 Plus vlaggenschip smartphones, maar dat betekent niet dat uw bestaande 3,5 mm -hoofdtelefoon of een Type andere type paar wat dat betreft, wordt onmiddellijk overbodig gemaakt.

Apple wil duidelijk elegant overschakelen naar deze nieuwe op bliksem gebaseerde audio-ervaring, maar het grote uiteindelijke doel is om over te schakelen naar draadloze audio, zoals is gemaakt met de introductie van AirPods door het bedrijf. Of u nu op dit moment op die tijd bent voorbereid of niet, er zijn nog steeds tal van methoden om uw bestaande hoofdtelefoons te gebruiken, inclusief die met 3,5 mm -jacks, met de iPhone 7 zonder een cent te hoeven uitgeven.

Hier bekijken we een aantal mogelijke keuzes die iPhone 7 en iPhone 7 Plus -eigenaren kunnen maken om naar audio in hun oren te luisteren.

Bliksem-tot-3,5 mm adapter (opgenomen voor volledig gratis in de doos met elke iPhone 7)

Als u nog steeds een gekocht paar dure hoofdtelefoons bezit die 3,5 mm nodig heeft om te functioneren, wordt u niet uitgesloten van iPhone 7 -eigendom. Het is praktisch alsof Apple heeft geloofd over deze precieze situatie, en als zodanig, heeft een bliksem-tot-3,5 mm adapter opgenomen met elke iPhone 7 en iPhone 7 Plus-aankoop in de doos. Hiermee kunt u exact dezelfde 3,5 mm -hoofdtelefoon gebruiken met de iPhone 7 via de adapter. bezorgd over het verliezen van de adapter? Houd het gewoon op de koptelefoon die u het meest gebruikt, en u zult het waarschijnlijk nooit verliezen. Nog steeds misplaatst? Apple biedt de vervangende adapter voor slechts $ 9.

Bliksem hoofdtelefoons/oortelefoons (inbegrepen voor volledig gratis in de doos met elke iPhone 7)

Dit is hoogstwaarschijnlijk het eenvoudigste pad om hoofdtelefoons te gebruiken met Apple’s nieuwe iPhone 7. Koop het apparaat gewoon, open de doos en begin met het gebruik van de meegeleverde bliksem-uitgeruste earpods die volledig gratis worden verzonden met elke iPhone 7 en iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Apple heeft misschien de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting geëlimineerd, maar dat betekent niet dat ze geen vervanging hebben aangebracht.

Lees ook: Lightning versus 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting: 5 redenen waarom Apple de beste beslissing nam met iPhone 7.

Bluetooth draadloze hoofdtelefoons/oortelefoons

Neem de kans om volledig draadloos te gaan. Als u een bestaande koptelefoon bezit, zoals een paar beats, Sony, Bose of een ander type andere merk dat draadloos via Bluetooth naar een gadget kan koppelen, dan werkt dat exact hetzelfde systeem ook met de iPhone 7. Natuurlijk kiest u er misschien ook voor om voor het eerst draadloos te worden door een paar draadloze Airpods van Apple te kopen.

Bluetooth -hoofdtelefoons zijn tegenwoordig ook niet zo duur. We hebben een lijst met de allerbeste Bluetooth draadloze hoofdtelefoons die u minder dan $ 50 kunt krijgen. U kunt de lijst hier inspecteren: Beste iPhone 7 Bluetooth draadloze hoofdtelefoons voor minder dan $ 50,

Bluetooth -adapter voor 3,5 mm hoofdtelefoons/oortelefoons

Als geen van het bovenstaande van toepassing is op u, kunt u zoiets als de Btunes Bluetooth -adapter nemen en in wezen uw bekabelde hoofdtelefoon draadloos maken, zolang ze een afneembaar snoer hebben. Deze kleine gadget sluit aan op die hoofdtelefoon wanneer het snoer is geëlimineerd en maakt het streamen van muziek uit een gadget die via Bluetooth is gekoppeld. Je kunt er hier veel meer over hebben bekeken: hoe je Bluetooth draadloos toevoegt aan bekabelde hoofdtelefoons.

Bliksem dok

Als je de iPhone 7 wilt betalen, en op precies hetzelfde moment op een persoonlijk niveau naar muziek wilt luisteren, dan kan je het bliksemdok van Apple in je leven vereisen. Met het handige stukje hardware kan de iPhone 7 worden aangemeld om op te laden, en bevat ook een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting die audio met de bliksempoort rechtstreeks naar deze poort routeert.

Als het opladen en het gebruik van koptelefoons op hetzelfde moment is wat u wilt, kunt u ook van het programma Bluetooth -draadloze hoofdtelefoons kiezen om de bliksempoort op uw telefoon volledig gratis te houden voor oplaaddoeleinden.

Sommige bedrijven komen nu met een nieuw type adapter (hierboven afgebeeld) waarmee u op exact tijdstip kunt luisteren en via 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting luisteren. Hier veel meer over: iPhone 7 -tip: kosten en gebruik koptelefoon op hetzelfde moment, hier is hoe.

En dat is het! Dit zijn de 5 verschillende methoden die u uw hoofdtelefoon/oortelefoons kunt gebruiken met uw nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Als u op een andere manier begrijpt, voel je je helemaal vrij om te delen in de opmerkingen hieronder.

Misschien wil je ook inspecteren:

Waarom Apple de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting met iPhone 7 heeft gedumpt, volgens Steve Taken [Video]

Apple AirPods Compatibiliteit: hier is precies hoe evenals wat Apple Anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *