Uncategorized

Analyst Roadmaps Apple Product Releases voor 2013

Analist Gene Munster is redelijk betrouwbaar geweest in het nauwkeurig voorspellen van de belangrijkste productreleases van Apple, evenals het hebben afgerond van de Cupertino -activiteiten zou een gekoppelde tv ergens volgend jaar uitbrengen, hij gaf ook de zijne. Inzicht in wat andere nieuwe producten en upgrades zouden verschijnen in de komende twaalf maanden. Onder hen, een nieuwe radioservice, Retina iPad Tiny en MacBook Airs, iOS 7 en een nieuwe versie van OS X.

Munster werkt in oplopende volgorde en gelooft dat Apple rond maart 2013 een gloednieuwe radioservice zal verminderen. Stel naar rivaal Pandora, het zal verbreden over de al dominante setting van Apple binnen de markt voor digitale muziek, en hoewel er weinig details zijn begrepen hoe precies worden begrepen hoe precies worden begrepen hoe De service zal zich afspelen, alleen de melodie -keuze zal consumenten waarschijnlijk verleiden om zich te abonneren.

Op exact hetzelfde speciale evenement verwacht hij dat de radioservice wordt onthuld, Munster gelooft dat Apple een iPad Tiny zal ontketenen met een Retina -display, een stap die moet dienen om “het enige aanzienlijke probleem over de iPad Mini aan te pakken.” Ik denk persoonlijk dat kosten veel meer het probleem zijn met betrekking tot de ontvangst van de nieuwe kleinere iPad, maar door een netvliesdisplay toe te voegen, zal Apple tenminste in staat zijn om de vraagprijs enigszins veel beter te valideren. Momenteel is het veel meer dan een iPad 2 die op een hete was is gezet, maar met een scherpere weergave geloof ik dat de klachten rond de lei zullen beginnen te sterven.

In juni, zoals waarschijnlijk kan worden verwacht, heeft Munster gesuggereerd dat een nieuwe versie van OS X en iOS zal worden onthuld op WWDC. De jaarlijkse alleen-download-releases lijken de afgelopen jaren goed te zijn gedaald, zal veel meer van hetzelfde hetzelfde verwachten dat ze naar volgend jaar kijken. Ondertussen zal iOS 7 aanzienlijk zijn omdat de invloed van Scott Forstall niet langer zal voorkomen. Al die materiële effecten zullen waarschijnlijk worden uitgeroeid als Jony Ive het beheer van de mobiele software van Apple neemt, evenals nadenken over zijn positieve invloed op de productstijl door de jaren heen, zullen veel gefascineerd zijn om precies te zien hoe de Brit de nieuwe release beïnvloedt.

De MacBook Air kan voldoen aan de leiding van de MacBook Pro bij het gebruik van een Retina -display, maar de september -upgrade van de iPhone, zegt Munster, zal “bescheiden” zijn op de verschuiving van de iPhone 4 naar de 4S. Het zal naar verluidt ook de naam “iPhone 5s” nemen, en een snellere processor aanbieden, een boost in het geheugen, evenals een verbeterde camera.

Ten slotte gelooft hij dat de iPad veel meer veel meer zal lijken op de iPad Mini, en omdat het geen truc is die Apple is om de tonnen tablet te verlichten die met generaties zwaarder is geworden, verwacht dat het dunner is als evenals lichter dan de iPad 4.

(via AppleInsider)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *