Digital Electronics

Adobe Project Rush Imovie-achtige platformonafhankelijke video-editor aangekondigd, Beta-aanmeldingen Open

met video-creatieconferentie VidCon net om de hoek, Adobe heeft vandaag de wraps afgehaald van Project Rush, een videobewerkings-app voor het bewerken van cross-device Het hoopt later dit jaar aan het publiek te kunnen lanceren.

Hoewel Adobe al videobewerkingssoftware op de markt heeft, is wat Project Rush anders maakt het doel om een ​​optie te zijn die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook gemakkelijk te leren is.

Adobe staat op een concurrent van Apple’s iMovie en zegt dat Project Rush -technologie van een stuk krachtigere, veel gecompliceerdere applicaties zoals Premiere Pro en After Effects, maar die technologieën toegankelijker maken, waardoor het bewerkingsproces voor beide wordt vereenvoudigd voor beide De video- en bijbehorende audiotracks.

De cross-device-mogelijkheden van Project Rush zullen hier ook naar voren komen, met projecten en bewerkingen die automatisch door de cloud zijn gesynchroniseerd. Integratie met Adobe Stock and Motion Graphics -sjablonen zal ook deel uitmaken van de oplossing. Delen zal ook een cruciaal onderdeel zijn van Project Rush met inhoud die direct kan worden geüpload naar YouTube en andere sociale netwerken.

Adobe zegt dat het hoopt dat Project Rush klaar is om later dit jaar te lanceren, maar het geeft ook enthousiaste gebruikers de kans om de software -ideaal nu te testen. Het enige wat ze moeten doen, is zich aanmelden om deel uit te maken van het bètaproces door middel van de Project Rush -website van Adobe.

Iedereen die naar VidCon gaat, kan Project Rush in actie zien op 23 juni om 11:00 in kamer 260. Als u op de conferentie bent, denken we dat dit een goede demo kan zijn om te bekijken.

Misschien wil je ook kijken:

iOS 12 Beta 2 Release Notes, Wijzigingen: hier is alles nieuw

Downloaden: iOS 12 Beta 2 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

PUBG Mobile 0.6.0 APK Download, iOS -app van de laatste Engelse versie uitgebracht, hier is wat nieuw is

100+ iOS 12 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Download iOS 12 Beta 2 Configuratieprofielbestand zonder ontwikkelaarsaccount

Download iOS 12 Beta 2 IPSW -links & installeer op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hoe iOS 12 Beta te downgraden naar iOS 11.4 [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *