Digital Electronics

Installeer Android P Pixel Launcher op elke Android

Het is nu een paar dagen geweest omdat Google de allereerste ontwikkelaarsvoorbeeld van Android P, de opvolger van Android Oreo, heeft uitgebracht. Android P is alleen beschikbaar voor een voorbeeld op de twee generaties Google Pixel -apparaten. In de afgelopen dagen hebben we een deel van de Android P-goedheid zien lekken naar andere niet-pixel Android-apparaten. Deze omvatten de stock wallpapers, stock ringtones en de nieuwe screenshot -editor genaamd Markup. Afgezien van deze, is er nu ook een app die de Android P -volumeschuifregelaar nabootst en brengt voor andere Android -apparaten. Nu hebben we ook de Android P Pixel Launcher voor jou.

Android P heeft talloze wijzigingen gebracht en we hebben eerder over de visuele gesproken. Een van die veranderingen was met het dok in de Pixel Launcher. Er is niet veel verschil tussen de huidige oogst van Pixel Launcher Builds die er is en die op de Preview van Android P Developer. De enige verandering lijkt in het dok te zijn dat nu weer een doorschijnende witte achtergrond heeft, zoals op de originele Google Pixel. Deze keer zijn de hoeken van het dok enigszins afgerond. Of je het leuk vindt of niet, hangt af van het feit of je een fan bent van de nieuwe fixatie van Google met afgeronde hoeken en cirkels. Ongeacht uw voorkeur, hoewel ten minste enkele van de ronde veranderingen die in DP1 zijn geïntroduceerd, de uiteindelijke release zullen bereiken.

Om de Pixel Launcher van Android P op uw apparaat te krijgen, zijn de enige vereisten dat uw apparaat Android 6.0 Marshmallow of hoger zou moeten zijn en dat u onbekende bronnen had moeten maken. U bent ook verplicht om eerdere versies van Pixel Launcher op uw apparaat te verwijderen, inclusief aangepaste versies zoals Lawnchair. Anders dan deze paar knikken die de bijgewerkte pixel -launcher installeren, is net zo eenvoudig als het installeren van een andere APK. Maar als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, zou je wat hulp kunnen gebruiken. U kunt het hieronder het beste vinden.

Downloaden

Android P Pixel Launcher voor elke Android: NexusLauncher-Android-P.apk

Schakel onbekende bronnen in

Als dit de eerste keer is dat u een APK installeert, moet u deze instelling in aankoop inschakelen om een ​​app te installeren, niet bij de Google Play Store. Ga hiervoor naar instellingen> Veiligheid en beveiliging en vink het vakje naast onbekende bronnen aan. Op zwaar gevilde apparaten zoals MIUI kan het pad iets anders zijn, zoals hieronder weergegeven. Evenzo kan het enigszins af zijn voor de Samsung -ervaring van Huawei of Samsung. Apparaten met Android 8.0 Oreo of hierboven moeten toestemming geven aan de individuele app die ze gebruiken om een ​​APK te installeren. We laten zien hoe we dit kunnen doen tijdens het installatieproces.

Installeer Android P Pixel Launcher APK

Download de Android P Pixel Launcher APK op uw apparaat.

Tik op de download volledige melding om het pakketinstaller te starten.

Als uw apparaat wordt uitgevoerd op Android 8.0 Oreo of hoger, moet u nu uw browser -app de toestemming toestaan ​​om APK’s te installeren. Als alternatief kunt u uw File Explorer starten en naar de map Downloads navigeren en vervolgens op de gedownloade APK tik. In dat geval moet u de toestemming geven aan uw File Explorer.

Tik op Installeren op het scherm Pakketinstaller en tik vervolgens op klaar zodra de installatie is voltooid.

Op veel apparaten kunt u eenvoudig op de startknop tikken om de Pixel -opstartprogramma te selecteren. U kunt het zelfs instellen als uw standaard. Op MIUI of EMUI en bepaalde andere apparaten kan de OEM -launcher in plaats daarvan opnieuw worden ingesteld als de standaard opstartprogramma. Om de standaard opstartproducten in te stellen, moet u naar Instellingen> Apps & Meldingen> Standaard -apps> Launcher gaan. Dit is het pad voor EMUI 8.0. Nogmaals, het pad kan een beetje anders zijn op MIUI. Maar het zou niet te moeilijk moeten zijn om de standaard -app -instelling te vinden.

Geniet van uw nieuwe pixelwerper

De Android P Pixel Launcher, zoals in het begin besproken, is niet erg anders dan de Pixel Launcher die momenteel beschikbaar is, met uitzondering van het gedeeltelijk transparante witte dok. Je verliest trouwens ook het Google Now -paneel. Deze poort is u aangeboden door ontwikkelaar Quinny899, dus zorg ervoor dat u de onderstaande bronlink bekijkt om uw ondersteuning te tonen. U kunt ook bugs of functieverzoeken indienen als u dat wilt.

Lees volgende
Versnelling van Android -apparaten met behulp van swap [Deel 1]

bron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *