Uncategorized

2018 MacBook Pro Software Update uitgebracht om CPU Throttling Issue

op te lossen als je de afgelopen dagen ergens in de buurt van internet bent gewaagd, zul je ongetwijfeld hebben gezien dat er iets is dat er iets is met een Storm Brewing met betrekking tot Apple’s MacBook Pro van Apple , met name zijn Intel i9-uitgeruste monster van een notitieboekje.

Meerdere rapporten merkten op dat de computer de neiging had om hun CPU -snelheid aanzienlijk te beperken wanneer ze onder zware spanning worden geplaatst, waardoor de systemen hun mogelijkheden kunstmatig beperken toen ze te heet werden.

Nu heeft Apple een aanvullende macOS -update uitgebracht die beweert het probleem aan te pakken.

Volgens Apple waren de nieuwe MacBook -professionals de kloksnelheden onjuist beperken toen onder zware thermische belastingen, iets dat in verschillende gelegenheden op sociale media was herhaald. Apple zegt dat dit niet had moeten gebeuren en een softwarefout was, in plaats van een hardware -ontwerp dat mislukt.

Apple gaf de volgende verklaring:

Na uitgebreide prestatietests onder tal van workloads, hebben we vastgesteld dat er een ontbrekende digitale sleutel is in de firmware die van invloed is op het thermische beheersysteem en kloksnelheden kan verlagen onder zware thermische belastingen op de nieuwe MacBook Pro. Een bugfix is ​​opgenomen in de MacOS High Sierra 10.13.6 aanvullende update van vandaag en wordt aanbevolen. Onze excuses aan elke klant die minder dan optimale prestaties op zijn nieuwe systemen heeft ervaren.

Het beperken van kloksnelheden wanneer CPU’s hot worden is niets nieuws en is eigenlijk een teken van de chips die werken zoals ontworpen. De nieuwste en beste Macbook-professionals van Apple lijken echter een beetje te zijn weggestuurd, waardoor de snelheden te agressief worden verlaagd en resulterend in de typisch sub-800 MHz-snelheden die sommige gebruikers ervoeren.

Gebruikers kunnen nu de nieuwe MacOS -update downloaden en we verwachten dat een hele nieuwe testronde wordt uitgevoerd om te bevestigen of deze softwarefix de plek raakt of niet.

Misschien wil je ook kijken:

iOS 11.4.1 Jailbreak: hier is de nieuwste ontwikkeling die u moet weten

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 op iPhone X, 8, 7 met behulp van electra, zo is [gids]

Downgrade naar iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 ipsw download en jailbreak met behulp van electra nu mogelijk

Download iOS 11.4.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Download iOS 12 Beta 4 IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad [alleen Devs]

Download iOS 12 Beta 4 Configuratieprofielbestand zonder ontwikkelaarsaccount

Download iOS 12 Beta 4 IPSW -links & installeer op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *