Uncategorized

Hacklet voegt Linux-besturing toe voor de Modlet Smart Outlet

Linux-gebruikers hebben nu een basisoptie voor het besturen van de Modlet Smart Outlet. Hacklet is een Ruby-script dat statusinformatie van Modlet kan schakelen en lezen.

Dit is de eerste die we ons herinneren over Modlet. Het is een andere overnemen over het beheersen van uw apparaten op afstand. In tegenstelling tot WEMO, die de controle van één uitlaat op wifi plaatst, gebruikt de Modlet een USB-dongle om draadloos twee verkooppunten te besturen. Het heeft het extra voordeel van het lezen van hoeveel stroom wordt gebruikt door elke plug. Dit geeft wel aan dat u een hardloopcomputer nodig hebt met de USB-dongle om het te besturen. Maar goedkope embedded systemen zoals de Raspberry PI maken dit minder een probleem, zowel in de voorkosten, en de prijs om het de hele tijd te laten lopen.

[Matt Colyer’s] Demo-video bevat een unboxing van de $ 60-startkit. Het hierboven gezien scherm toont zijn scriptparing met de uitlaat. Het gaat door om commando’s te demonstreren om het te schakelen en om de gegevens van het apparaat te trekken. Hij levert zelfs een voorbeeld van het gebruik van IFTTT met het script.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *