Uncategorized

Root Galaxy S7 (SM-G930/F/FD) evenals S7 Edge (SM-G935/F/FD) in één klik

Als u de Samsung Galaxy S7 of de S7 Edge onlangs hebt gekocht, mag u onlangs Kijk naar uw keuzes om de telefoon te rooten. Het is een van die dingen die je zou moeten overwegen, maar niet noodzakelijkerwijs geobsedeerd door. Om u op een snelle manier te helpen bij het rooten van uw Galaxy S7 of S7 Edge, hebben we een kleine tutorial.

Als er één ding over Android is dat geweldig is, is het de flexibiliteit die Google u biedt. Je kunt je smartphone helemaal van jou maken door te rooten en te personaliseren tot de inhoud van je hart. Wanneer u geworteld bent, kunt u beginnen met het elimineren van de bloatware en uw Galaxy S7 veel beter laten presteren vanwege de vrijgemaakte bronnen. Anders dan dat, kunt u ook mods en aangepaste kernels instellen om uw Galaxy S7 -ervaring te verbeteren.

Root Galaxy S7 evenals S7 Edge op Android 6.0.1 Marshmallow -update

Er zijn verschillende methoden om uw Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge te rooten op Android 6.0.1. In de how-to van vandaag gaan we het hebben over de drie meest gebruikte methoden om de Galaxy S7 (Edge) te rooten. U kunt uw Galaxy S7 rooten met een enkele klik. Dat gezegd hebbende, er zijn ook andere meer complexe worteltechnieken aangeboden. De hieronder genoemde technieken zijn zowel eenvoudig als snel.

CF-AUTO-ROOT

CF-AUTO-ROOT is opgericht door Chainfire, de maker van de extreem prominente supersu en andere apps. Het is een van de meest vertrouwde methoden in de buurt om apparaten te rooten. CF-AUTO-ROOT bevat ook Supersu, dat extreem betrouwbaar werkt met de meeste root-apps die er zijn. Chainfire werkt het ook voortdurend bij met fixes en verbeteringen, dus u kunt er zeker van zijn dat SuperSU net zoveel blijft als datum.

Ga naar deze CF-Auto-Root-pagina om de juiste gegevens voor uw apparaat te downloaden. Er zijn veel variaties van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, dus we vermelden ze om u te helpen. Zorg ervoor dat u in de instellingen inspecteert -> Over het gedeelte voor het ontwerpnummer van uw variant eerst.

Galaxy S7

SM-G930

SM-G930F

SM-G930FD

Galaxy S7 Edge

SM-G935

SM-G935F

SM-G935FD

Keren

De tweede meest prominente methode om uw Galaxy S7 te rooten met een enkele klik is Kingroot. Als u CF-Auto-Root wilt gebruiken, moet u een computer hebben die u kunt gebruiken. KingRoot heeft echter geen enkel type computer nodig en werkt op zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge.

Het enige wat u hoeft te doen is de nieuwste versie van Kingroot te downloaden vanaf hier. Het is een APK -bestand, dus u moet het instellen op uw Galaxy S7 of S7 Edge. Ga naar instellingen -> Beveiliging en staat “installatie uit onbekende bronnen” toe. Open de app wanneer deze wordt geïnstalleerd en tik vervolgens op de rootknop. Zo simpel is het.

Bovendien bevat Kingroot ook een bureaubladvenstershulpprogramma.

Kingo Wortel

Als KingRoot niet voor u werkt, of om een ​​of andere reden wilt u naar andere alternatieven kijken, kunt u Kingo Root proberen. Net als Kingroot laat Kingo Root je rooten met het gebruik van beide pc naast de telefoon. U kunt het Desktop Utility (Windows) gebruiken of de app op uw telefoon instellen.

In beide gevallen is het een rootoplossing met één klik, net als CF-Auto-Root en Kingroot.

Laten we begrijpen of u problemen tegenkomt met het rooten van de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *