Digital Electronics

Apple Music krijgt een nieuwe sectie ‘Muziekvideo’s’ voorafgaand aan iOS 11.3 Final Release

Een van de nieuwe functies van iOS 11.3 die nog moet verschijnen in de vele bèta -releases die de laatste tijd beschikbaar zijn voor ontwikkelaars van updates naar muziekvideo’s in de muziek -app.

Een aantal gebruikers heeft echter gemeld dat de verandering nu begint te verschijnen voor degenen die Apple Music -abonnees zijn. Als jij dat bent, en je gebruikt Apple Music als je streaming -service, kun je naar de app en het tabblad “Bladeren” gaan voordat je “muziekvideo’s” selecteert.

Onder deze optie vind je nu samengestelde lijsten met muziekvideo’s vergelijkbaar met die die het maakt voor muziek. Vanaf de beste nu bevatten ze dingen als “Video Hits van vandaag” met functies over de meest recente nieuwe muziekvideo’s die moeten worden uitgebracht.

Hoewel gebruikers altijd eerder in staat waren om hun eigen afspeellijsten te maken met muziekvideo’s als ze dat wilden, maakt Apple nu hun eigen afspeellijsten die gebruikers vervolgens kunnen spelen of zich kunnen abonneren op toevoegingen en wijzigingen die worden aangebracht.

Net zoals de rest van de Apple Music -ervaring werkt, is het nieuwe gedeelte met muziekvideo’s van de muziek -app gebaseerd op persoonlijke muziekvoorkeuren en locatie.

Hoewel deze wijzigingen aanvankelijk werden aangekondigd als onderdeel van iOS 11.3, melden sommige gebruikers – waaronder wij – die op de openbaar beschikbare iOS 11.2.6 nu ook melden dat ze de nieuwe muziekvideo’s -secties kunnen zien.

Apple blijft iOS 11.3 aanpassen voorafgaand aan een openbare release die werd beschouwd als mogelijk tijdens het recente onderwijsevenement in Chicago. Met dat evenement dat nu is doorgegeven zonder iOS -updatesrelease, is het onbekend wanneer we kunnen verwachten dat het verhuizing uit de ontwikkelaarsvoorbeeldmodus en naar iPhones en iPads over de hele wereld kan zien. Gezien het feit dat iOS 11.3 definitieve versie al uit is voor de nieuwe iPad, lijkt de definitieve release voor andere apparaten op handen.

Misschien wil je ook kijken:

Controleer iOS 11.3 Finale release -opmerkingen, functies, changelog allemaal op één plek hier

Fortnite 3.4 Patch Notes voor mobiele update en andere uitgebrachte platforms, dit is wat nieuw is

PUBG Mobile 0.3.3 APK Download voor Android, iOS Update uitgebracht, dit is wat nieuw is

Controleer iOS 11.3 Batterijgezondheid, schakel CPU -throttling in of schakel deze op de iPhone, hier is hoe

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Electra of Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *