Digital Electronics

Hackaday Links: 5 december 2021

Droevig nieuws uit Duitsland, met het recente passeren van een legende in de Crypto-gemeenschap: Mr. Goxx, de Crypto-Trading Hamster. Het knaagdier steeg tot roem in de Crypto-gemeenschap voor zijn transacties, die willekeurig werden gegenereerd tijdens zijn dagelijkse oefenroutines – zijn oefenwiel dat wordt gebruikt als een roulettewiel om een ​​valuta te kiezen, en een paar tunnels identificeerde of de transactie een tunnels zou zijn aankoop of verkopen. Zijn handelsberoep was kort, die pas afgelopen juni is begonnen, maar hij was in die tijd 20% – dat is niets om te niezen. Onze condoleances aan de eigenaren van de heer Goxx, en aan de gemeenschap die de capriolen van het dier zijn ontstaan.

Het lijkt misschien een beetje vroeg om te beginnen met plannen van welke conferenties u in 2022 zou willen slaan, maar sommige hebben een beetje veel meer doorlooptijd nodig dan andere. Een die je misschien niet hebt gehoord is Dinacon, de conferentie van Digital Naturalism, die de kruising van technologie en de natuurlijke wereld verkent. De con wordt ingesteld voor de hele maand van juli 2022 en zal worden gehouden in Sri Lanka. Het heeft een andere structuur dan veel nadelen, in die deelnemers wonen een week of zo op een roterende basis, net als een zomersessie van een biologie veldstation. Het klinkt als veel plezier, en de instelling kon niet veel idyllisch zijn.

Als u uw vakantiegeschenkbudget inkoop NFTS nog niet hebt gedood, is hier iets dat u misschien wilt overwegen: de Arduino Uno Small Limited Edition. Wat maakt het een beperkte editie, vraag je? Vrijwel, het is de kleine voetafdruk in vergelijking met de oorspronkelijke UNO en de Castellated Randen, maar er zijn een stel andere extra’s. Elke stijlvolle zwarte PCB met gouden zijde-screening is individueel genummerd en komt in de verpakking van presentatie-kwaliteit. Maar de Pièce de Résistance, of mogelijk zouden we de Cavallo di Battaglia zouden zeggen, is dat elk een met de hand ondertekende brief van de Arduino-oprichters wordt geleverd. Ze zien er eerlijk veel scherp uit, en op $ 45, het is echt geen slecht collector’s stuk.

En tot slot, het YouTube-algorithm giveth weer, toen deze infrastructuur edelsteen in onze feed kwam. Je zou niet denken dat er veel belangstelling zou zijn om te zien in een waterhoofdreparatie, maar je zou ongelijk hebben, vooral wanneer die main 50 ‘(15 m) onder het oppervlak is, en de reparatielocatie is 600’ ( 183 m) van het toegangsluik. Oh ja, en de pijp is slechts 42 “(1 m) in diameter en loopt onder een rivier. Er is gewoon zoveel nee in deze, vooral omdat de duiker moet zwemmen in een speciale draaiende elleboog, gewoon om in de beste richting te worden gericht; Hoe hij zich omdraait om uit te zwemmen is niet de moeite waard om over te denken. Fascinerende TidBITS omvatten het mogelijk om het grind te zien dat wordt gebruikt om de pijp in de rivierbedding door de scheur in de buis te beschermen, en het leren van dat grote waterleidingen niet volledig worden gevuld, tenminste oordelen door de kleine luchtruimte zichtbaar aan de bovenkant van de pijp . Degenen met claustrofobie zijn waarschijnlijk het beste aanbevolen om deze te vermijden, maar het is nog steeds geweldig om te zien hoe spul als dit is gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *