Uncategorized

Pixel 4A: De Google -telefoon van $ 350 met vlaggenschipcamera!

Ik gebruik Google’s $ 350 Pixel 4A nu al een paar weken in plaats van mijn dagelijkse chauffeur, de $ 1100 iPhone 11 Pro Max, en hier ga ik zijn cam vergelijken met iPhone 11 Pro Max sinds openlijk , het is zo goed!

Google onthulde Pixel 4A in augustus 2020 zonder enige vorm van online evenement of normale fanfare, wat een soort bummer is, omdat deze telefoon dat waarschijnlijk verdiende.

Pixel 4A onderbiedt Apple’s budgetplan iPhone SE met $ 50 en is een solide telefoon die een cam inpakt die het tegen elkaar kan halen met elk type $ 1000+ vlaggenschip-telefoon die er is, en soms kan het ook beter presteren!

Nu voordat we naar de camera komen, laten we andere dingen uit de weg ruimen. Het heeft inderdaad een plastic lichaam en een soort vermoeiende uiterlijk. Het is slechts verkrijgbaar in één matzwarte kleur, de voorste stijl maakt het echter goed door een eigentijdse stijl te hebben zonder een bezel of inkeping, evenals alleen een punch gat voor selfiecamera.

Wanneer het betrekking heeft op de prestaties, betekent voorraad Android 11+Snapdragon 730G -processor dat het respectabel voldoende presteert voor dagelijkse taken, maar niet zo veel als PAR in vergelijking met vlaggenschiptelefoons, vooral bij het gamen. In mijn 3 weken testen heb ik geen enkel soort trage downs waargenomen wanneer het betrekking heeft op een relaxte gebruik.

Abonneer u op ons YouTube -kanaal voor veel meer video’s.

Het scherm is AMOLED, maar wordt echter niet zo helder, vooral tijdens buiten gebruik overdag. Stereo -luidsprekers zijn echter verrassend luid en extreem geweldig voor een telefoon van $ 350.

De levensduur van de batterij is respectabel en kan bijna met de dag voor mij op een enkele lading komen. Ik wens dat het draadloos opladen had, hoewel snel opladen door middel van USB-C wordt ondersteund.

Google heeft een gegarandeerde softwaretoepassingsupdates voor maar liefst 3 jaar, wat geweldig is, maar nog steeds niet kan overeenkomen met de 5+ jaar ondersteuning van Apple op de iPhone. Het is echter nog steeds fantastisch in vergelijking met andere Android -telefoons.

De telefoon is beschikbaar in slechts één opslagconfiguratie, die 128 GB is. Nu is 128 GB basisopslag in een $ 350 een fantastische waarde om te hebben, hoewel het cruciaal is om op te merken dat het geen microSD -kaartsleuf heeft voor uitbreidbare opslag.

Laten we het nu over de camera’s hebben. Zoals u begrijpt, is mijn alledaagse automobilist een iPhone 11 Pro Max, en hoewel het CAM-systeem dat veelzijdig is dankzij 3-lens CAM-systeem dat het heeft, bij mijn testen van Pixel 4A naast elkaar, heb ik ontdekt dat Google’s budget Plan-telefoon is veel beter als deze betrekking heeft op relaxte schoten waar u niet te veel hoeft te geloven. Je wijst gewoon net zo goed en vaker schiet dan niet, dan hoef je niet iets te doen. Het werkt gewoon. De kleurreproductie, beeldkwaliteit, dynamisch bereik, alles lijkt gewoon op punt te zijn met bit tot geen bewerking of inspanning vereist.

Hoewel dagfoto’s moeilijk te onderscheiden zijn tussen Pixel 4A en iPhone 11 Pro Max, zijn het moeilijke omstandigheden waarin het verschil verschijnt.

Beginnend met de nachtmodus, maken beide ‘s nachts fantastische foto’s en je kunt ze naast elkaar zien in de video ingebed, maar ik hou van de natuurlijke kleuren en levendigheid in iPhone 11 Pro Max-opnamen vergeleken met die van Pixel.

Portretmodus is echter nog een verhaal waar Pixel de overwinning behaalt, zelfs met zijn enkele lenscamera en geen telefotolens voornamelijk dankzij de uitzonderlijke AI van Google en de maker die algoritmen ontdekt. De randdetectie, scherpte, algemene beeldkwaliteit is gewoon beter, evenals dit is van toepassing op zowel de voorkant als achteraancamera’s.

Wanneer het betrekking heeft op video, is het prima-hoewel lang niet in de buurt van de hoogwaardige van de iPhone, zoals te zien is in vergelijking. Je kunt zien dat de iPhone -video veel gestabiliseerd is en veel beter creëert, evenals veel meer natuurlijke kleuren. De dynamische variëteit is ook veel beter op de iPhone, zoals te zien is bij het vergelijken van de lucht op beide video’s.

Al met al is Pixel een fantastische waarde. De cam is vlaggenschip van hoge kwaliteit en er is geen zorgen over. Als je deze telefoon vandaag krijgt, kun je garanderen dat de CAM en de stijl van de telefoon nog minstens 3 jaar concurrerend blijven.

Als u een budgetplan hebt en een telefoon met geweldige camera wilt krijgen, is dit de telefoon om te krijgen!

Abonneer u op ons YouTube -kanaal voor veel meer video’s.

Koop: Google Pixel 4A Unlocked 128 van Amazon: $ 349

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 14.2 Beta 1 IPSW -links, OTA -profielgegevens en iPados 14.2 Beta 1 vrijgegeven

Hoe arme iOS 14 batterijduur afvoer [gids] te repareren

iOS / iPados 14 laatste compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Jailbreak iOS 14.0.1 met behulp van CHECKRA1N 0.11.0, hier is How-To [Guide]

Download iOS 14.0.1 laatste IPSW -links, OTA -profielgegevens samen met iPados 14.0.1

Fix iOS 14 update gevraagde vaste problemen op zowel iPhone als iPad, zo is hoe

Fix iOS 14 Raming Time Blijf vasthouden Probleem, hier is hoe

Fix iOS 14 ota vastzittennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *